Kedd, 2024-05-14, 10:51 PM | Üdvözöllek Vendég

Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület

Főoldal » 2018 » Március » 8 » NB II: SC Sopron - Ziccer NLSE
12:08 PM
NB II: SC Sopron - Ziccer NLSE

(Kép forrása: SportClub Sopron Facebook oldal)

Benedek József edző:

Sajnos elég foghíjasan tudtunk elutazni a kissé korainak tartott tavaszi nyitó fordulóra, Sopronba.
Mindkét csapat nagy elánnal vetette magát a küzdelembe. Ez sajnos a játék rovására ment, hisz jobbára a két tizenhatos közt folyt a játék. Egymás hibájából éltek a csapatok. Mégis volt két helyzetünk, ami gólt érdemelt volna, de sajnos kimaradt. A hazai csapat egy ízben jutott el kapunkig, ami inkább védekezésünk határozatlanságából alakult ki.

A félidőt próbáltuk hasznosan kihasználni, és rámutatni ellenfelünk gyenge pontjaira.
Ennek megfelelően jól kezdtük a második játékrészt. Sorra alakítottuk ki helyzeteinket, ami az 54. percben góllá érett Boros Gréti révén, aki kilépett védői közül és helyezett a hálóba 1:0..
Továbbra is nyomás alatt tartottuk ellenfelünk kapuját, akik védekezésüknek egy nagyon „furcsa „ módját választották. A 16-osunk környékén kezdtek el ide nem illő módon „esni-kelni”. (Némi játékvezetői segédlettel így egyre több szabadrúgáshoz jutottak, semmiképp nem jogosan. Egy alkalommal támadásunkat szakította meg a „spori” kedvező szituációban, mert egy hazai játékosnak begörcsölt a vádlija, a térfelünkön! Nevetséges! )Ezek a szituációk felhozták a hazai csapatot . A 79. percben kiegyenlítettek. E percekben egy nagy helyzetet hagytunk ki Vizi Szilvi révén, és szinte a következő ellentámadásból ismét gólt kaptunk! ( véleményünk szerint les állásból) Középkezdés, és a játék végét jelző síp szó következett.

Nem szolgáltunk rá erre a vereségre! Nyugodtan mondhatom, hogy jobbak voltunk, több helyzetet alakítottunk ki. Igaz ezeket sajnos nem tudtuk kihasználni. Mindkét csapaton látszott, hogy a formába hozás időszaka a bajnokságra fog esni.
Most szabadnaposok leszünk, így lesz időnk elemezni, és javítani játékunkat. Hozzá kell tennünk azt a „keveset„ ami most hiányzott!
Jók: Boros G.,Szollár B.,Kozma E.

Megtekintések száma: 437 | Hozzáadta:: Dudu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Facebook oldalunk
Belépés
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0