Kedd, 2024-05-14, 12:28 PM | Üdvözöllek Vendég

Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület

Főoldal » 2018 » Május » 3 » NB II: Ziccer NLSE - SC Sopron
1:42 PM
NB II: Ziccer NLSE - SC Sopron

Benedek József edző: 

"A 2017/2018-as bajnoki szezon utolsó mérkőzésére készültünk, (hisz szabadnaposok leszünk a következő fordulóban) és fogadtuk a Sopron csapatát. A tabellán elfoglalt helyünk ugyan eredménytől függetlenül nem változik, így az motivált bennünket, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk.

Nem rohantuk le ellenfelünket, hisz tavaszi eredményeik óvatosságra intettek bennünket. Változatos volt az első félidő, közepes iramban. Játék elsősorban a pálya középső harmadában zajlott. Felépített támadásaink voltak. Lehetőségünk is, de sajnos kimaradtak. Ellenfelünk pontrúgásai voltak veszélyesek.

A második játékrészben folytatódott a viszonylag zárt, óvatos játék mind két csapat részéről. Az 54. percben Kozma E. indította a védők között a jobb oldalon elfutó Vizi Szilvit, akinek belőtt labdáját Szollár B. értékesítette.( 1:0 ) Szép gól volt!

Ellenfelünk a kapunkig csak pontrúgásokból jutott el. Gólveszélyes helyzetei nem voltak... Mígnem a 80. percben egy tizenhatoson belüli vélt szabálytalanságot fújt be a játékvezető ellenünk. ( 1:1 )

A hátralévő 10 percben mindkét csapat megtett mindent a győzelemért, helyzetünk mégis nekünk volt, még a mérkőzés utolsó pillanatában is. Sajnos kimaradt.

Összegezve: A mezőnyben teljesen egyenrangú csapatok küzdelmes mérkőzését láthattuk. Kialakított helyzetek alapján közelebb álltunk a három pont megszerzéséhez.

Egy hosszabb pihenő következik, pihenéssel, és a tapasztalatok összegzésével.

A képzeletbeli lécet mindenképp emeljük, hisz jóval több van bennünk, mint amit a táblázat tükröz!"

 

Megtekintések száma: 542 | Hozzáadta:: Dudu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Facebook oldalunk
Belépés
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0