Kedd, 2024-05-14, 9:56 AM | Üdvözöllek Vendég

Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület

Főoldal » 2017 » December » 4 » NB II: Ziccer NLSE - Videoton FC
2:23 PM
NB II: Ziccer NLSE - Videoton FC

Benedek József edző:

"Elmaradt mérkőzésünket pótoltuk vasárnap a Videoton csapata ellenében. Kicsit már kicsúsztunk az időből, hisz nem ideális labdarúgó idő fogadott bennünket.

Teljes nyugalommal tudtunk készülni, hisz veszteni valónk nem volt. Már egy pont megszerzése is hatalmas eredmény lett volna.

   Berendezkedtünk védekező harmadunkban, és próbáltunk ellentámadásokat vezetni. Helyzete többnyire a vendégeknek volt, de azt jól semlegesítettük, vagy kapusunk védett. Mezőny fölényben játszott a vendégcsapat, és játékukon látszott, hogy biztosak sikerükben, ami csak idő kérdése. Ennek ellenére a félidőt lehoztuk 0:0-ás döntetlennel.

  A második játékrészben már jobban látszottak ellenfelünk gyenge pontjai, így egy személycserével a támadó szekcióban próbáltunk zavart okozni. Kiegyenlített lett a játék, kapunk nem nagyon forgott veszélyben. A középpályán kezdtünk hatékonyabbak lenni, így több labda jutott el támadóinkhoz. Szabadrúgáshoz jutottunk a 16-os vonalával egy magasságban. Szollár B. beadása lecsorgott a védőkről, amit Halász D. a kapuba továbbított.

Ellenfelünk próbálta növelni a tempót, de jól álltuk a "sarat". A 83. percben büntetőhöz jutott a vendégcsapat, egy kevésbé jó védekezésnek köszönhetően. ( 1:1 ) Ezt követően próbálta fokozni a nyomást ellenfelünk, ezáltal hátsó alakzatuk szellősebb lett. Ezt a 85. percben ki tudtuk használni Szollár B. előre ívelt labdája eljutott Halász Dóriig, aki lefutva védőjét továbbított a kapuba. Pár percet kellett kibírnunk, ami ránk nem volt jellemző ezidáig. De most sikerült!

Bravúros győzelmet arattunk!

  Összességében a győzelem ellenére a Videoton jobb csapat. De pont ezért nagyon értékes a győzelmünk!

Minden csapatrészben volt kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékos, de végül is csapatmunka eredménye a siker. 

Úgy gondolom motiváltabbak voltunk, jobban akartuk a győzelmet, ami így megérdemeltnek mondható!!

Jók: mindenki.

    Nagyot alkottatok lányok!!"

 

Megtekintések száma: 506 | Hozzáadta:: Dudu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Facebook oldalunk
Belépés
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0