Kedd, 2024-05-14, 1:43 PM | Üdvözöllek Vendég

Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület

Főoldal » 2018 » Március » 20 » NBII: Ziccer NLSE - Balatonfüredi FC
10:43 AM
NBII: Ziccer NLSE - Balatonfüredi FC

Benedek József edző:

"Szombaton a bajnoki tabella második helyén lévő Balatonfüred csapatát fogadtuk. Az első két "körben" már szoros mérkőzéseket játszottunk velük, ahol nem igazán nagy fölénnyel vertek meg bennünket ( 2:1,2:1,). Így joggal fogadkozhattunk, és bizakodhattunk a pontszerzésben.

  Sajnos elég rossz körülmények között került sor a mérkőzésre. Szakadó esőben, mély talajú pályán játszottunk.
Bátran kezdtünk, és már az első percekben gólhelyzetet hibáztunk. Majd egy vendég szögletet követően nem tudtunk felszabadítani, és hibánkat kihasználva gólt kaptunk a 11. percben.( 0:1) Gyorsan reagáltunk. Középkezdésből  védők mögé belőtt labdát hibázott ellenfelünk kapusa, és az őt támadó Kunics R. révén egyenlítettünk már a 12. percben.(1:1)
A félidő hátralévő része nagy küzdelmet hozott. Váltakozva irányította a két csapat a játékot, de inkább a két 16-os között.
A második játékrészt mi kezdtük jobban. Szollár szabadrúgása kijött a vendégek kapusáról, Vizi Sz. jókor érkezett, és a kapuba helyezett..(2:1). Fokozódott az iram. A játékot mi irányítottuk ezekben a percekben. Az 58. percben szabadrúgáshoz jutott a vendégcsapat kb. 25 m-ről. A laposan belőtt labdába a védők közül kilépő füredi játékos beleért a labdába, ami  a hálóba vágódott. (2:2). Ez kissé les gyanús volt!! Továbbra is váltakozó képet mutatott a játék. Azzal a különbséggel, hogy gól helyzeteink nekünk voltak inkább. Sőt a felső lécet is "bekalibráltuk" egy alkalommal. Maradt a küzdelem a mérkőzés végéig.
 
 Összességében azt kell mondanom, hogy az eredmény rendben van! A küzdeni tudás, a motiváció szintén. Egy kis határozottság hiányzik még a kapu előtt, és némi szerencse. A helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez!
Nehéz körülmények között jó mérkőzést játszottunk!
Jók:  A hozzáállása miatt mindenki dicséretet érdemel. Kitűnt  a Farkas Csenge, a Vizi Szilvi, és a Kunics Réka játéka."
Megtekintések száma: 423 | Hozzáadta:: Dudu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Facebook oldalunk
Belépés
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0