Szerda, 2024-05-15, 2:20 AM | Üdvözöllek Vendég

Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület

Főoldal » 2018 » Április » 17 » NBII: Ziccer NLSE - Kőbányáért FNLA
2:54 PM
NBII: Ziccer NLSE - Kőbányáért FNLA

Benedek József:

"Hétvégén a Kőbányáért FNLA csapatát fogadtuk. Jóllehet a tabellán mögöttünk foglalnak helyet, nem tekintettük lefutottnak részünkről a mérkőzést. Szoros mérkőzéseket játszottak a tavasz folyamán a tabella élmezőnyével, és ez óvatosságra intett bennünket.

  A mérkőzést nagy elánnal kezdték vendégeink. Játékukon látszott, hogy nyerni szeretnének. Küzdelmes első félidő kerekedett  mindkét oldalon helyzetekkel, melyek kimaradtak.

  Hasonló mentalitással kezdte mindkét csapat a második félidőt. Az 59. percben elvédekeztünk egy vendég támadást, és ez most nem fért bele. (0:1) Nem hagytuk sokáig örülni ellenfelünket, hisz a 60. percben Kozma E. beadását Halász D. a 11-es pont környékén levette és lőtt a hálóba. (1:1 ) Tovább "gyűrtük" egymást. A 74. percben Szollár B. jobb oldalon futott el, majd belőtt labdáját Halász D. értékesítette.( 2:1 )

A hátralévő időben biztosan tartottuk előnyünket.

Összegezve: be kell valljam, hogy nem mi domináltunk a mérkőzésen. Ennek ellenére több helyzetünk volt, mint a vendég csapatnak. Így győzelmünk megérdemeltnek mondható.

Jók: Halász D.,Balassa Sz.,Kozma E.,Szollár B."

Megtekintések száma: 571 | Hozzáadta:: Dudu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Facebook oldalunk
Belépés
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0