Kedd, 2024-05-14, 7:56 PM | Üdvözöllek Vendég

Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület

Főoldal » 2018 » Április » 9 » NBII: Ziccer NLSE - ZTE FC
1:05 PM
NBII: Ziccer NLSE - ZTE FC

Benedek József edző: 

"A ZTE együttesét fogadtuk a hétvégén. Jót tett a csapatnak a két hét szünet, így mentálisan újra összerázódtunk, a pécsi fiaskó után. Volt törleszteni valónk, hisz a mezőnyben két csapat volt, akitől még nem szereztünk pontot vagy pontokat.( ZTE, ill. Sopron )

Bátor támadó játékkal kezdtünk. Lehetőségeink eredménye ebben az időszakban csak sorozatos szöglet rúgásainkon mutatkozott. Ám a 18. percben Szollár B. rövidre belőtt sarokrúgása nehézséget okozott a vendég védelemnek, és Kunics R. okosan letisztázta a lepattanót. ( 1:0 ) Kicsit mintha jobban megnyugodtunk volna a kelleténél. Felhoztuk ellenfelünket. Védőink mögé beívelt labdákból alakítottak ki helyzetet és a lassú reakciókból gólt, gólokat kaptunk a 36. és a 38. percben. ( 1:2 ) Jól jött a szünet...

A második félidőt kompaktabban kezdtük. Feljavult a középpályás játékunk, amiből több támadást tudtunk vezetni. A 49. percben egy szögletvariációt követően kipattant a labda a vendég kapusról, amit Halász D. értékesített. ( 2:2 ) Jól "szűrtünk " a középpályán, és ebből tetszetős támadásokat vezettünk. Eltelt 10 perc és ismét szabadrúgáshoz jutottunk kb. 25m-re a kaputól. Szollár B. lövését  nem tudta fogni a vendégek portása, így Halász D. következett ismét. 

Megfordítottuk a mérkőzést. Ebben az időszakban jól játszottunk. A 69 percben Vizi Sz. cselsorozatát követően az ötösről növelte előnyünket. ( 4:2 )

Megnyugodtunk, talán egy kicsit korán. Ellenfelünk próbált nyomást gyakorolni, de a kapunkig nem nagyon jutottak el. A 85. percben egy 16-ról leadott lövést ütött kapusunk az ellenfél elé, így tudtak szépíteni. ( 4:3 ).

Több egyik csapatban sem volt már .

Összegezve : Jól semlegesítettük ellenfelünk széleken való próbálkozásait. Jó középpályás és támadó játékkal dominálni tudtunk végig a mérkőzés folyamán. Csapatjátékban, motiváltságban felül múltuk ellenfelünket.

Győzelmünk a látott játék alapján megérdemelt!

Jók: az egész csapat."

Megtekintések száma: 648 | Hozzáadta:: Dudu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Facebook oldalunk
Belépés
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0